Dagcentrum De Tichel

De Tichel is gelegen in Boom en begeleidt 10 kinderen van de lagere school en hun gezin. Het dagcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer maar indien nodig beschikt het team over een auto om kinderen te halen of te brengen. De Tichel heeft een cultureel diverse groep. Wanneer nodig wordt gebruik gemaakt van een tolk tijdens de gesprekken.

 

Dagcentrum Trapeze

Dagcentrum Trapeze is gelegen in Berchem en begeleidt 10 kinderen van de lagere school en hun gezin. Het dagcentrum is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Trapeze bereikt een cultureel diverse groep. Indien nodig wordt een tolk ingezet tijdens de gesprekken.

Dagcentrum Taimoem

Dagcentrum Taimoem is gelegen in Berchem en begeleidt 10 kinderen van de lagere school en hun gezin. Het dagcentrum is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De Taimoem-begeleiders hebben een sterke verwantschap met moslimgezinnen en gezinnen met een migratiecontext op het gebied van taal, cultuur, religie en migratie zelf. Taimoem biedt hulp aan deze gezinnen.

Dagcentrum De Tandem

Dagcentrum De Tandem, gelegen in Berchem begeleidt 10 jongeren van 12 tot 18 jaar en hun gezin. De Tandem is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dagcentrum begeleidt een cultureel diverse groep. Indien nodig doet men beroep op een tolk tijdens de gesprekken.