Keukenploeg

Een keukenploeg staat paraat voor de vier dagcentra. Deze ploeg verzorgt een dagelijkse gezonde warme maaltijd. Een extra broodmaal op momenten dat er jongeren/kinderen overdag aanwezig zijn.
Gevarieerde seizoensgebonden verse maaltijden staan op het menu. We houden rekening met ideologische overtuigingen en geloofsovertuigingen.

De keukenploeg staat onder leiding van de verantwoordelijke van de dagcentra.

 

Coördinator

De logistiek coördinator is verantwoordelijk voor de technische dienst en de samenwerking met de externe poetsploegen. Hij zorgt voor de uitbouw, goede werking en de inbedding van deze diensten in het groter geheel van de vzw. De logistiek coördinator biedt hen individuele coaching en sturing.

Als ‘meewerkend ploegbaas’ voert hij zelf klussen uit. Hij staat in voor het onderhoud, de uitbouw en de veiligheid van de infrastructuur, de inrichting van de werkomgeving en dergelijke meer.

Poetsploegen

Voor het dagelijks poetsen van de gebouwen werken we onder andere samen met externe diensten. Deze externe diensten fungeren als opleidingscentra voor laaggeschoolden.

De externe poetsploegen staan onder leiding van de logistiek coördinator.

Technische ploeg

Een team van drie logistieke medewerkers en hun coördinator staat in voor het dagelijks onderhoud en de kleine herstellingen in de gebouwen van vzw De Touter.  Ze worden tevens ingezet bij het uitvoeren van klusjes voor de dienst begeleid zelfstandig wonen en de door hen begeleide jongeren en jongvolwassenen.
De technische ploeg wordt regelmatig ondersteund door externen voor specifieke opdrachten.